Wie

Wie ben ik?

Mijn naam is Loeki van der Werf, aan de universiteit van Utrecht opgeleid als jurist maar sinds enige jaren “uit mijn hoofd” en als therapeut “in mijn handen” terecht gekomen!

Ik word in het dagelijks leven geïnspireerd door mijn gezin met man, twee kinderen en onze hond. Een bijdrage aan mijn welzijn levert onze woonomgeving in het groen tegen de bosrand en vennen.

Inmiddels enige tijd geleden zat ik “niet lekker in mijn vel”, ik werkte als bedrijfsjurist en werd geplaagd door gezondheidsklachten en miste de bezieling in mijn werk. Het werk als juridisch adviseur dat ik op dat moment al ruim 20 jaar met goede resultaten en altijd naar tevredenheid van mijn cliënten deed bracht niet meer de voldoening …

Door toeval kwam ik in aanraking met voetreflextherapie toen ik in ons buurdorp vijf avonden “op voetencursus” ging bij een ervaren, gedreven en motiverende reflexzonetherapeut. Hierdoor ben ik “besmet” geraakt met het voetenvirus waarna ik bij Total Health de 3 jarige HBO-opleiding VoetreflexPlus ben gaan volgen. Daarnaast heb ik de door CPION geaccrediteerde HBO-opleiding medische basiskennis gevolgd.

Ik had al eens kennis gemaakt met voetreflex toen onze dochter in de laatste weken van de zwangerschap in stuitligging bleek te liggen. Ze is tijdig gedraaid en na een zeer vlotte bevalling op de wereld gekomen. We zullen nooit weten of de voetreflex- behandelingen daaraan hebben bijgedragen maar hier in Brabant zeggen ze “ge wit ooit nooit nie”. In 2007 ben ik behandeld vanwege migraineklachten met eveneens goede resultaten. Tijdens de opleiding heb ik en ben ik frequent gemasseerd en daarmee heb ik ervaren welke positieve uitwerking dat heeft op lichaam en geest.

Inmiddels ben ik ingeschreven als registertherapeut en werk ik met bezieling en vanuit mijn gevoel aan de gezondheid van mijn cliënten!

Ik ben voetreflex-specialist voor Oirschot, Diessen, Hilvarenbeek, Vessem, Bladel, Hoogeloon, Hapert en Wintelre. Bel of mail me want met een behandeling van Boog Voetreflex kom je weer natuurlijk in balans.