Wat

VoetreflexPlus zorgt voor beweging

Reflexologie is een eeuwenoude geneeswijze die uitgaat van reflexzones op de voet die corresponderen met organen en klieren in het lichaam. Door stimulering van de zones op de voet wordt het lichaam geactiveerd om zichzelf te herstellen. Dit komt door een betere doorbloeding en ontspanning, het opheffen van beknellingen en eventuele blokkades. Tevens stimuleert reflexologie het lichaam om afvalstoffen af te drijven en zo het lichaam te reinigen.

Dit allemaal met de bedoeling het natuurlijk evenwicht te herstellen. De “Plus” in de naam van de door mij gegeven therapie staat voor de combinatie van Westerse voetreflex en Chinese reflexzone-therapie. In de Chinese reflexzonetherapie worden niet alleen de voeten maar ook de onderbenen tot en met de knieën meegenomen in de behandeling. Naast reflexzones worden zo meridiaanbanen en acupunctuurpunten geactiveerd. Hierdoor wordt de energie-doorstroming in het hele lichaam gestimuleerd en kunnen eventuele blokkades worden opgeheven.

Met een behandeling van Boog Voetreflex kom je weer natuurlijk in balans. Loeki van der Werf is de voetreflex-specialist voor Oirschot, Diessen, Hilvarenbeek, Vessem, Bladel, Hoogeloon, Hapert en Wintelre.